Yeşilalıç İlkokulu
YEŞİLAĞAÇ MAH. YESILAGAÇ KÜME EVLERİ YEŞILAĞAÇ KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO 48 SARAY / VAN

VİZYON

Öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen, araştırmacı ve orijinal buluşlar üretebilen, Atatürkçü düşünceyi benimsemiş, özgüveni yüksek, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilincinde olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, çalışanlarına önem veren çağdaş bir okul olmak.

MİSYON

Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır.

Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır.

Soba

Servis Bilgisi

Köyden ilçe merkezine her sabah araçlar kalkmakta akşamları ise tekrar dönmektedir.

Uydu İnternet (VSAT)

Köyümüz Van İl Merkezine 120 km, Saray İlçe Merkezine ise 36 km uzaklıktadır.